Vierailija

mitä makeeta ohjelmaa tytön 12v synntäreille??kenellä hyviä, hyviksi koettuja ja helppoja ideoita joista lapset tykkää?

kaikki 11-13v tyttöjä!Kiitos!

Sivut

Kommentit (59)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

meillä juuri tällä hetkellä tytön 12 v synttärit ja tytön toiveesta vuokrattiin hänen toivoma leffa, kävin hakemassa pizzat, limua, namia, sipsiä.

Nyt ne tuolla alakerrassa naureskelee, leikkii piiloa ja kohta alkavat katsoa leffaa.

Itse siis pois pelistä yläkerrassa :)Mukavia synttäreitä!

- Soitat kappaleita, ja lapset arvostelevat ne.

- leivot vaikka mokkapaloja, ja lapset saavat itse koristella oman kakkunsa (varaa nomparelleja, kermavaahtoa, karkkia, hedelmiä jne)

- singstar, jos teiltä löytyy tuo peli tai jos saat sen lainaan

meikkauskilpailut. Lapset pareittain ja tytöt meikkaavat toisensa vuorotellen. Lopuksi äänestetään esim. lapuilla parasta ja enitsen ääniä saanut meikkaus/meikkaaja saa pienen palkinnon. Lopuksi pestään kasvot ettei vanhemmat järkyty lapsiaan hakiessa.

Silmät sidotaan ja maistellaan erilaisia makuja (keksi, lihaliemikuutio, leivänpala, sokeripala jne). Yritetään arvata mikä maku kyseessä. Tavaroita pöydälle ja joku poistaa yhden, muut yrittää muista mikä puuttuu.

Paljon kivaa koristeluun sopivaa hommaat ja paljon muffineja ja tytöt hommiin.Minkä tyylisiä tyttöjä ovat? Jos musikaalisia niin miksei vaikka sävellyskilpailu pianollanne.

yksi on tuomarina (tai useampi jos kaikki ei halua esiintyä), ja muut sitten ovat kilpailijoina. Tai hanki erivärisiä kynsilakkoja, ja voivat lakata toistensa kynsiä.

Teet kortteja, joissa on kuva esim kädestä, mahasta, jalasta, polvesta, sormesta, pepusta, päästä.... Ja sitten pari ottaa yhden kortin. Musiikki alkaa soida ja pari laittaa kortin esim polviensa väiliin (siis tyttö A laittaa polvensa B tytön polvea vasten ja kortti on siellä välissä) parin pitää tanssia yhdessä vaikka minuutin ajan niin ettei kortti putoa. Ja tanssin pitää olla vauhdikasta ei mitään heijaamista.Toivottavasti ymmärsit! Tämän saman tanssin voi tehdä vaikka niin, että kortin tilalla on ilmapallo ja aina sanotaan mihin pallo pitää panna. Jos kortti tippuu niin pari putoaa pelistä pois.Pullonpyöritys voisi olla myös kiva. Tähänkin voisi tehdä vaikka tehtäväkortit valmiiksi, ettei lapset mene ihan älyttömyyksiin. Totuus-kysymykset voisivat keksiä itse.

Musiikkia, ehkä "diskovaloja" (laavalampputyylisiä tuikkivia pöytälamppuja saa esim. Hongkong-tavarataloista halvalla), karaokea jos teillä on esim. pleikkarissa sen tyylisia pelejä, "drinkkeja" paperisine aurinkovarjoineen ja esim. kaikille tytöille 1 x pikkuletti helmineen hiuksiin?

Kivahan se aikuisten mielestä olisi pitää vaikka juuresaiheiset juhlat, eri asia missä lapset viihtyy.Lainaus:

näitä meikkaus ja 'drinkki' ideoita, että miksi ihmeessä tuollaisista aikuitenjutuista pitää vääntää lapsille versioita? Kyllä heillä on sitten teini-iässä ja aikuisiässä aikaa juoda drinkkejä, meikkailla ja tanssia ravintoloissa. Antakaa lasten olla lapsia.

mun tytöllä on 1 kuukauden päästä 12v yösynttärit no aikuiset ja lapset tulee samaan aikaan kaikki mennään pöytään ja sitten avataan lahjat pullonpyörityksellä ja sitten meillä on pleikka ja wii ni niillä lapset voi pelata ja sitte on pienille ongintaa ja sitten vähä aikaa viä saa kattella lahjoja ja jutella sit aikuiset lähtee ja pienet serkut ja tuttavat ja tyttöni sai sit valita 3-4 hyvää kamua meille yöksi. no me mennää sit viä tyttöjen kanssa elokuviin ja hesee sit illalla myöhää tullaan kotii ja voivat sit viä vaikka wiitä pelata ku tyttö saa sen samana päivänä kun on nää juhlat :) sit ruvetaan jo patioita siirtelee ja muuhun meneeki jo aikaa jutteluu ja pelaamiseen ja syömisee :) nii ja lahjojen kattelemisee ja ihailemisee ;)

Meillä 10v.synttärit on viimeiset äidin "hoitamat" synttärit. Isommat tekee itse parhaiden kavereiden kanssa jotain kivaa ja me vanhemmat annetaan rahat ;) Sukulaiset tosin tulevat kaffille. Tytöt ovat käyneet hampurilaisilla, pizzalla,keilaamassa,kylpylässä ja elokuvissa. Tytöt ainakin nauttivat kun saavat itse suunnitella juhlansa.

No sepä se, kun aika paljon kaikki tekeminen maksaa.

Mutta,synttäreille saa aina piristystä kuitenkin,

näitä voi tilata netistä kotiin jos ei läheltä löydy;

http://www.mulletoi.com/shop/kodin_sisustaminen/kodin_valaistus/prod__31... Tää on tosi upee systeemi!!!!http://punanaamio.fi/tuote/4831/vetta-ruiskiva-kukkahttp://punanaamio.fi/tuote/4527/ankkapillihttp://punanaamio.fi/tuote/3070/mustaava-saippuahttp://www.aprilli.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=522840http://www.neorex.fi/shop/index.php?page=shop.product_details&flypage=sh... Puhallustussit, aika hienot.Prismoissa olen nähnyt.http://www.br-lelut.fi/Tuoteryhm%C3%A4t/Koulu/Kirjoitustarvikkeet/Tussit... Sitten tuollaisia:)

Helsingissä on aika paljon kaikkii krääsäliikkeitä, et sielt kyl saa :)

Snazaroo myy myös kasvomaaleja Prismas, et kantsii käyä kattoo, mut jos haluaa TODELLA laadukkaan ja jopa kiiltävän, niin saa vaikka minkälaista ku ostaa Kryolan kasvomaaleja.Helmiäis-huulipunia löytyy sieltä, sekä MAC meikeistä

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat