raskaaksi pillereistä huolimatta?

Vierailija

onko kukaan tullut raskaaksi vaikka on syönyt ehkäisypillereitä? uskaltaako niiden toimivuuteen luottaa?

Kommentit (9)

Vierailija

raskaaksi ehkäisystä huolimatta. Kaikki , joille on tehty abortti ovat käyttäneet huolellisesti luotettavaa ehkäisyä. Niin he ainakin kertovat.

Vierailija

ja olen tullut 3 kertaa vahingossa raskaaksi.2004 tulin raskaaksi kondomista. Kondomia käytetty oikein alusta asti ja ainakaan näkyvästi ei ollut mennyt rikki.2007 tulin raskaaksi syödessäni e-pillereitä. Pillereitä syöty normaalisti, yhtäkään unohtamatta. Toki on voinut olla ripulia ym, joka on saattanut heikentää e-pillereiden tehoa.Nyt 2009 Tulin raskaaksi vaikka minulla Hormonikierukka. Kierukka kerkesi olla vuoden paikallaan.Että komppaan tuota jotain ylempää, että oikein käytettyinä moni on 99% varma, mutta mikään ei ole 100% varmaa paitsi selibaatti.Toki minäkin olen jonkinlainen tilastollinen poikkeus, koska olen tullut 3 kertaa raskaaksi ja joka kerta eri ehkäisy, mutta toisaalta ystävälläni on myös e-pilleri sekä hormonikierukka lapset. Joten mikä on se todennäköisyys että samassa pienessä tuttavapiirissä on 2 naista joilla molemmilla e-pilleri sekä hormonikierukka raskaudet? Eli ehkä se ei olekkaan niin harvinaista kuin kuvittelemme?

Vierailija

Lainaus:

hormoonikierukka on kaikista luotettavin ehkäisykeino. taisi olla luotettavuudeltaan 99,8%
6v olen kantanut kuparista ja vuosia söin myös pillereitä.

Vierailija

17- vuotiaana, söin pillereitä ja käytettiin kortsua. Kortsua käytettiin lisäksi, kun gyne suositteli -- > ensimmäisen puolen vuoden ajan pillereiden aloituksesta lisänä myös kortsu. Kesken tuli, nyt ajatellen onneksi..

Vierailija

Mutta ainoa 100% ehkäisykeino on selibaatti...Pillereiden ehkäisteho on muistaakseni ~99%, tarkoittaa siis sitä että 100 (vai oliko se tuhatta?) naisesta 1 tulee pillereistä huolimatta raskaaksi....MUTTA en sitten tiedä onko tuossa huomioitu se että kaikki ovat käyttäneet pillereitä oiken...!

Nehän pitää ottaa joka päivä suunnilleen samaan aikaan jne. Lisäksi niiden teho voi laskea, esim. tiettyjen lääkkeiden/luontaistuotevalmisteiden vuoksi, ja teho voi heiketä myös mahataudin vuoksi.Mutta pohjimmiltaan kyse on myös "tuurista"; joku voi harrastaa seksiä joka päivä ja ottaa pillerit vähän milloin sattuu jne. mutta vahinkoraskaus ei saa alkuaan. Joku toinen taas rakastelee kerran kuukauden aikana eikä muista kärsineensä päivän ripulista ja pamahtaa heti paksuksi...Mutta kaiken kaikkiaan pillerit ovat luotettava ehkäisykeino, paljon luotettavampi kun esim. kondomi tai kierukka.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat