Vierailija

Mitä on tehnhyt väärin, kun lapsi sairastuu?

Kommentit (10)

en tarkoittanut, ainakaan minä, asiaa niin. yksinkertaisesti en tunne näiden tapausten isiä ollenkaan, joten voivat olla tehneet vaikka mitä.tavallaan psykologithan sanoo, että tärkein esikuva on samaa sukupuolta oleva vanhempi, joten ehkä isillä on enemmän vaikutusta poikien ongelmiin?

Jos taas tietäisin ja tuntisin äidin, ajattelisin varmaan, mitä on tehny. Siis jos tietäisin, että ois jankuttanu kiloista, ajattelisin, että eipä ois kandenu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

Jos taas tietäisin ja tuntisin äidin, ajattelisin varmaan, mitä on tehny. Siis jos tietäisin, että ois jankuttanu kiloista, ajattelisin, että eipä ois kandenu.
Kun pari anorektikkoa tiedän, niin heidän kohdallaan valitettavasti joudun ajattelemaan, ettei omena kauas ole puusta pudonnut... :( Tuntemissani tapauksissa anorektikoiden äidit ovat myös jonkin asteen kontrollifriikkejä.

En ole aikaisemmin ajatellut asiaa...mutta täytyy myöntää, että ensimmäisenä ainakin anorektisen tytön äitiä ajatellessa tulee mieleen, että äiti on ollut liian vaativaa tytärtään kohtaan. Tai vaikka ei olisi sit omasta mielestään, niin tytär on kokenut jotain riittämättömyyttä äidin hyväksynnän suhteen...Tietenkin tunnen myös voimakasta sääliä tytärtä ja vanhempia kohtaan.

tunnen pari anorektikko tyttöä ja äitinsä aika hyvin.enkä näitä äitejä aiheesta syyllistä, koska me kaikki vanhemmat varmaan sorrutaan erilaisiin virheisiin ja sanomisiin, joistaa esim herkässä iässä oleva lapsi voi ryhtyä vaikka mihin, sen lisäksi että kaverit, koulu ym vaikuttaa.mut sen tiedän, että nämä molemmat äidit ovat tosi vaativia, erityisesti ovat olleet esikoisiaan kohtaan ja toinen jopa katkaisi välit esikoiseensa kun ei tehnyt niinkuin äiti halusi... ja pienempi tytär sitten sairastui anoreksiaan. että kyllähän sitä ajattelee, että varmaan katsoi, että isompi ei miellyttänyt äitiä, joten jospa minä koitan miellyttää... no enpä tiedä.

Ja kaverit ja muut vaikuttavat.Mutta jonkin verran kotitausta tilastollisesti korreloi anoreksian kanssa, juuri tuo vaativuus ja kontrollointi.

Tuntisin myötätuntoa. Aika helvetin raskasta olla anorektikon lähiomainen. Yrittää auttaa, yrittää olla vahva, vaikka on itse ihan rikki. Oman äitini tuskaa vierestä seuranneena. Sisko oli anorektikko. Tai on vielä. Ei siitä koskaan kokonaan eroon pääse.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat