Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vaatteet on siis itsetehtyjä, ompelijan tutkinnon omaavan taitavan henkilön, eli ei mitään ihan rupua :)on hameita ja asuja, kaunis hääpuku esim myös huntuineen, pitsiä ja helmisomisteita,paljonko voisi pyytää? Ei ihan ilmaiseksi viitsisi antaa, kankaat on uusia ja somisteet kanssa ostettu tätä varten...Kovasti vaivaa nähty ommellessa...Mutta ei viitsisi myöskään ylihinnoitella että jää pöytään lojumaan:..Itsepalvelukirpparille viemässä myyntiin.

Kommentit (4)

(käsityöalan ihmisenä arvostan itsetehtyä paljon), mutta...yleinen pyyntihinta se 1e kuitenkin on. Itse olen useaan kertaan ostanut tytölle barbinvaatteita kirpparilta & aina siis uusia, kovatöisiä juhlamekkoja, "turkiksia" jne. Ovat maksaneet 1e/kpl... Voisin kuitenkin maksaa myös esim. 2,50e/kpl. 5e on minusta vähän liikaa - ei käsityöstä, mutta sen vuoksi, koska lelut ovat aika turhia ostoksia.

Et kuitenkaan saa niistä yhtään mitään, ja jää harmittamaan kun möit ne parilla eurolla. Pue ne barbille ja pistä se eBaylle, ja katso jos jotain barbikeräilijää kiinnostaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat