Vierailija

"Maailma koettaa alas vetää ja haluaa suuntaani kääntää. En anna sen liekkiäni tyrehdyttää" jne.Siis laulussahan puhutaan itseensä uskomisesta, mutta minulle tuli mieleen, että tuohan voitaisiin laulaa jossain Putinin tilaisuudessa.. Rajaton luottamus itseen, positiivista tietenkin, mutta..Tämän aloituksen kysymys: Olenkohan vainoharhainen, vai tuliko jollekin muullekin politiikka mieleen? Juuri tuollaistahan Venäjän poliitikot ovat puhuneet: muu maailma ei ota Venäjää vakavasti ja vastustaa kaikkea, mutta me näytämme muille, me nousemme täältä.Ok ok, eihän laulujen sanoja ole yleensä tarkoitettu vakavasti otettaviksi, ei varsinkaan Euroviisujen. Ja mikä oli Teräsbetoninkaan sanoituksen viesti :-), mutta en voi mitään sille, että Venäjän laulun sanat jotenkin ihmetyttivät. Muiden sanat menivät ohi sillä tavalla kuin tuollaisten laulujen sanat yleensä menevät. Portugalin ja Georgian sanoitusta tosin ajattelin, kauniit sanat mielestäni molemmissa.Jari Sillanpää kertoi Valkeaa unelmaa -laulustaan aikoinaan, että se on rakkauslaulu, mutta sen voi tulkita myös gospeliksi. Sama tunne tuli tämän kanssa. Laulu voi kertoa yksilöstä, jolla on vaikeaa, kun koko maailma on vastaan, mutta onneksi on sellainen tyyppi, että tekee mitä haluaa ja kukaan ei voi pysäyttää. Tai sitten voi kertoa maan politiikasta. Tarkoituksella?

Kommentit (6)

puistattavan, ällöttävän oloinen jotenkin. Tänään täällä joku kertoi, että on entinen pornotähti.Sanoituksesta, ajatteliko kukaan sitä? Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Melko lailla samaa mieltä. Keittiösaksilla.. Mietin, olenko ainoa, joka ei tuosta luistelijasta komeutta löytänyt. Kappale oli minusta hyvä, mutta laulajan ääni karsea.

Impaaaaaaaasssssssiiiiiiiiiiibaaaaaaaallll... Venäjää ei voi järjellä ymmärtää eikä kyllä tämän kappaleen äänestäjiäkään! Karsea biisi ja mitä ihmettä varten se luistelija oli sinne raahattu luistelemaan postimerkinkokoisella jäällä?? Olisi ollut edes hyvännäköinen luistelija, mutta kun oli tämä, jonka tukka oli nylitty keittiösaksilla!

Erittäin epäpoliittinen, jotain kaikille vähän. Jos hepa tarkoittaa heti panisin, niin en ihan heti, mutta hirveässä humalassa ehkä...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat