Vierailija

Kellään tietoa millaisia löytyy? Onko kovasti erilaisia kuin Suomessa, onko esim suolaa alta vuoden vanhojen ruuissa? Löytyykö kaikista kaupoista?

Kommentit (4)

Minkämakuisia ruokia siellä on? Mitä käyttävät eniten ruuissa?

Meillä 6kk vauva ei vielä ole paljoa eri makuja saanut joten mietin pitäisikö jotain tiettyjä makuja alkaa treenamaan jo hyvissä ajoin...

Mitään perus peruna-porkkana-sosetta sieltä ei saa valmiina, ne joutuu väsäämään itse. Mutta siellä taas yleisin kasvis pikkuvauvoille taitaa olla kurpitsa (!!!!) ja niitä variaatioita sitten löytyykin eri lihoilla ja sekoituksina. Muutenkin siellä tulevat maitotuotteet aikaisemmin mukaan ruokavalioon joten jos vauva ei ole saanut vielä korvikkeita kannattaa olla tarkkana.Kurpitsa- ,herne- ja pinaatti- ja maissi-, tomaatti ja muita vihanneksia soseutettuna jonkun lihan kanssa. Saattaa olla riisiä mukana ja kanaa vaikka.Siellähän on myös erilaisia vauvan "jälkiruokia", eli hedelmäsoseita johon on sekoitettu jonkinlaista maitotuotetta, mutta ehkä nuo olivat vasta 8-kuisten ruoissa.Uskon kyllä, että löytyy jotakin jokaiselle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siellä on kyllä vähintään yhtä hyvät valikoimat kuin täällä, varsinkin isommissa marketeissa. HIPPiä ja Nestleä on ainakin "joka paikassa".Tietty ruoat ovat aina hiukan maan tavan mukaan, mutta ainakin meillä vauvat ovat tykänneet enemmän sikäläisistä pöperöistä kuin suomalaisista.Tuosta suolasta en osaa sanoa. Jos sitä on niin takuulla todella minimaalinen määrä. Unkarissa ollaan todella tarkkoja vauvojen ruoan suhteen. Tuskin voi mitään haittaa olla heidän ruoistaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat