Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Jos on reuma tms. ja lääkitys siihen, hankaloittaako se raskautumista?

Onko kenelläkään kokemusta ensin raskautumisesta ilman reumaa ja lääkettä ja sitten taudin puhkeamisen jälkeen?Minulla on kaksi lasta jotka ovat saaneet alkunsa tosi helposti. Toisen lapsen jälkeen minulla on todennäköisesti selkärankareuma ja syön Salazopyriiniä.

Tuon lääkkeen ei pitäisi olla haitallista, jos on raskaana.

Nyt lasta on yritetty jo pian 1,5 vuotta ja ei onnistu. Voiko lääke tai ylipäänsä reumaattiset vaikeudet olla syynä?Kertokaa joitakin omia kokemuksianne!

Kommentit (3)

raskaaksi tulemista. Salazopyriinistä en tiedä, voit kysyä siitä esim. Väestöliiton teratologisesta tietopalvelusta tai lääkäriltäsi.Jos olette yrittäneet lasta jo 1,5 v. kannattaisi teidän mielestäni mennä lapsettomuustutkimuksiin, jotakin häikkää mitä ilmeisimmin on ja sitä on usein vaikea itse ottaa selville. Vaikka olette jo saaneet kaksi lasta helposti, on jokin voinut radikaalisti muuttua ja se on hyvä saada selville, jotta sitä voidaan mahdollisesti hoitaa ja saada raskaus alulle.Tsemppiä teille, toivottavasti pian saatte kolmanne lapsen ja reumakin pysyisi rauhallisena!Toinen reumaa sairastava

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat