Vierailija

Eli jos on saanut työn (määräaikaisen) ja luvannut mennä, mutta saakin paremman tarjouksen (vakituisen ja muutenkin parempi paikka) niin onko pakko ottaa ensimmäinen jos on suullisesti luvannut tulla. Kirjallinen työsopimus vielä kirjoittamatta.

Kommentit (6)

jos peruu vakipaikan saatuaan. Kannattaa kuitenkin ehdottomasti ilmoittaa, että ei tule eikä vain jättää menemättä. Näitäkin tapauksia löytyy, mutta tuskinpa sinä sellaista tekisit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No mä tekisin niin, että soittaisin sinne määräaikaiseen ja sanoisin, että sain vakipaikan paremmalla palkalla ja kysyisin haluavatko he parantaa työtarjoustaan.Ja kyllä jokainen työnantaja ymmärtää sen, että vakipaikan valitsee. Tuossa mun mallissa on mahdollisuus sitten sille määräaikaisella työnantajalla vielä arvioida kuinka palavasti haluavat sinut.

Mutta tuskinpa lähes mikään paikka haluaa ottaa työtekijää joka ei halua paikkaa. Pahimmassa tapauksessa jos eivät muuten päästä sinusta irti allekirjoitat sopimuksen ja menet töihin minuutiksi ekana päivänä. Ilmoitat samantien että lähdet koeajalla pois ja pakkaat tavarasi (joita et ole edes purkanut).

ite kyllä olisin yhteydessä siihen, jolle on luvannu ja kertoisin, että saan vakipaikan muualta, että varmaan löytyy joku muu tilalle, jos ei sit parempia ehtoja :) eihän mitään muuta oo pakko, ku kuolla ja sitäkin vaan kerran :)

kun ei pidä lupaustaan. Toisaalta vuosi on aika pitkä aika suorittaa velvollisuutta. Kun saa vakipaikan voi kuitenkin ostaa todennäköisemmin vaikka asunnon...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat