Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Millaisen kuvan olette ottaneet 2-vuotiaasta..Voisiko ottaa vielä kestovaipassa kuvan? En haluaisi mitään virallista...Sitten olen harkinnut peikkohaalaria ja paljaat varpaat -kuvaa (mielihuvitus com sivuilla on veikeä peikkohaalari), että en laittaisi sinne paitaa alle.

Kommentit (10)

Mielestäni ne alasti otetut kuvat ovat jotain -70 lukua ja eivät enää tämän päivän mukaisia.. monistakin syistä.. en tiedä.. en ole ahdasmielinen tms. mutta ajattelen vain että ensinnäkin jo 2v, ottaisin ehkä alasti -kuvat alle 1v, vaipoissa? No onhan kivan näköisiä kestoja mutta miksi? Miksi ei vaikka yläosa paljaana ja kiva alaosa ennemmin tai rennosti vaatteissa..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Enkä kyllä vaippojen kanssa minkään ikäistä. Olen ottanut pienenä lapsista vanhanaikaiset kuvat taljan päällä alasti vatsallaan makaamassa. Eikä kyllä ollut mitään päällä, mutta ei kaikkia paikkoja siinä kuvassa näykkään.

Vauvat erikseen, kun ne ovat niin ihanan pullakoita, ja se iso on niin samettisen pehmeä ja täydellinen. Meidän kaksivuotias ainakin tykkää räplätä pippeliään aina kun on alasti, joten joo, oikein kiva kuvat tulis.. :-O

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat