Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (9)

onko nyt hyvä olla ja omatuntosi "puhdas", kun olet hakenut lapsellesi tuon diagnoosin, joten et tunne tehneesi väärin huonolla kasvatuksella ja kotioloilla?eikös se ole niin, että kun on huonosti kasvatettu kakara, ja se hyppii sen vuoksi nenille, niin haetaan tuo diagnoosi, ja sen piikkiin kaikki vaan?

olet jaksanut jotain miestä niin pitkään, että olet päässyt lapsentekoasteelle? Eikö teikäläisillä ole tämä pitkäjännitteisyys vähän hukassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

äidillä on ADHD, ei lapsella.

Vaikka voihan se olla molemmillakin.

Minun äidilläni ja veljelläni on ADHD. Kumpikin on esim . nukahdellut kesken oppituntien silloinkin kun aihe on ollut mielenkiintoinen =o

Lainaus:

onko nyt hyvä olla ja omatuntosi "puhdas", kun olet hakenut lapsellesi tuon diagnoosin, joten et tunne tehneesi väärin huonolla kasvatuksella ja kotioloilla?

eikös se ole niin, että kun on huonosti kasvatettu kakara, ja se hyppii sen vuoksi nenille, niin haetaan tuo diagnoosi, ja sen piikkiin kaikki vaan?
Ai että lääkärit ja neurologit ja neuropsykologit ova kehittäneet huonosti käyttäytyville lapsille diagnoosin?Sitä paitsi ADHD on diagnosoitu tälle ap:lle eli äidille...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat