Blue Village Exotic Aquamarine Hurghadan All Incl. ohjelma?

Vierailija

Haluaisin tietää tarkemmin mitä kyseisen hotellin AI -ohjelmaan kuuluu. Onko välipaloja ja jäätelöä saatavilla mihin aikaan ja kuinka pitkään kerrallaan? Mitä harrastuksia kuuluu ohjelmaan? Onko syötävää ja juotavaa myös rannalla?Suunnittelemme matkaa kyseiseen kohteeseen lokakuussa, joten olen kiitollinen kaikista tiedoista.

Kommentit (7)

Vierailija

syyskuun lopussa, joten käyttäjien kokemuksia hotellista on vaikea saada. Finnmatkojen sivulla on maininta jäätelöstä, joten jäätelöä on tarjolla - mihin aikaan, sitä ei mainita, mutta yleensä tuo aika on noin klo 12 - 17.

Lisää tietoa löydät hotellin omilta sivuilta:

http://www.jaz.travel/Destinations/egypt/hurghada/

ja edelleen valitse hotelli aquamarine.

Mukavaa matkaa, mekin olemme menossa kyseiseen kohteeseen marraskuun alussa.

Vierailija

Välipaloja ja jäätelöä on saatavilla, mutta ajat eivät ole vielä varmistuneet. Ensimmäiset asiakkaamme menevät hotelliin lokakuussa, joten pikku hiljaa syksyn mittaan tiedot tarkentuvat. Harrastuksissa on mainittu mm. rantalentis, allaspelit ja vesijumppa. Ja Blue Village -hotelli kun on kyseessä niin lapsille erilaista Bamse ja Friends -ohjelmaa. Blue Village Exotic -hotellien lisätietoja löydät tästä:http://www.finnmatkat.fi/Lomavalikoima/blue/blue-village-exotic/

Vierailija

Hei! Onkohan niin, että liukumäet ovat nyt avattu? Näin tulkitsin ainakin tuon nettisivunne. Tarkoittaako 10v/120cm-raja joko/tai eli saako 7-vuotias 120cm lapsi laskea liukumäessä?

Kiitos etukäteen tiedosta!

Vierailija

Pituus ja ikäraja minuakin kiinnostaa. Miten käytännössä on? Finnmatkoilta kerrottiin että molempien ehtojen pitää täyttyä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat