Vierailija

Huomasin että riisi olisi hyvää sekä tomaattimurska, mutta mitä muuta voisin ostaa? Mitä te suosittelette? Onko pakasteet hyviä? kalat?

Kommentit (10)

Mustikkakeittoa

Maitoa

Piimää

Näkkäriä, hapankorppuja

Pillimehuja

Maustamaton jugurtti

Raejuusto

Kilon pusseja pakastevihanneksia

Hyviä juustotarjouksia välillä

Wc-paperi

millasia jäätelöitä suosittelette? vai onko kaikki hyviä? Ne uudet kassat ovat ainakin aivan huippujuttu ja siksi olen miettinyt, jos alkaisin useammin käymään lidlissä :)

meillä siis lidl ja s market saman katon alla joten voisi käydä kummassakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viime aikoina ollaan keskitetty ostokset sinne, koska siellä on yksinkertaisesti halvempaa. Esim. HK-ruokatalon pakkaamaa lihajalostetta myydään erilaisessa paketissa puolta halvemmalla kuin marketissa! Valikoimaan on tullut paljon kotimaisia elintarvikkeita. Ihan ehdottomia sieltä ostettavia ovat pasta, vaipat, hedelmät ja vihannekset, pesuaineet, pakasteet, leikkeleet... muutamia mainitakseni.

samoin minijätskit ja sour worms karkit.lidlin vaipat rankattiin jossain kuluttajatestissä parhaiksi ja meilläkin ovat toimineet tosi hyvin, edullisia myös. vessapaperia ja hiuskiinnettä myös ostan, sekä kokista :)hehee mikä white trash ostoslista :)noh hedelmät ja vihannekset hankin Sokokselta :D

Esim. lohkoperunat ja grillatut broilerileikkeet on hyviä, jotkut kalatkin, mutta en enää muista mitkä. Pitsat on liian suolaisia ja jotkut suorastaan pahoja. Maidot ja jugurtit sieltä kannattaa ostaa, samoin monia kemikaaleja ja säilykkeitä. Karkit on halpoja, suklaat ihania. Keksit kannattaa myös ostaa Lidlistä ja tietenkin vihannekset.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat